Η απαρχή των κατασκευών από πέτρα χάνεται σε βάθος χιλιετιών. Ακόμα όμως και τώρα, παρά τον πανδαμάτορα χρόνο βλέπουμε, θαυμάζουμε και ευχάριστα απορούμε με τα έργα εκείνα που περίτρανα αποδεικνύουν πως, αν επιλεγούν τα κατάλληλα υλικά και εφαρμοστούν με σωστές τεχνικές, τότε θα έχουμε αποτελέσματα τα οποία θα υπάρχουν, θα λειτουργούν και θα ομορφαίνουν τη ζωή πολλών γενεών μετά από εμάς.

Γι’ αυτό λοιπόν δείτε, συγκρίνετε, αξιολογήστε και είμαστε βέβαιοι ότι τελικά θα επιλέξετε κατασκευές από τα συνεργεία μας, που με την δική μας γνώση, αυστηρή επίβλεψη και καθοδήγηση δημιουργούν πραγματικά έργα τέχνης. Χρησιμοποιούμε πάντα μεθόδους δοκιμασμένες σε βάθος χιλιετιών όπως δέσιμο των δύο όψεων μίας τοιχοποιίας-ντουζένια (αλφάδιασμα δηλαδή της λιθοδομής ανά στρώσεις), στραγγιστήρια κλπ.

Μπορούμε ακόμη να συμπληρώσουμε έναν παλαιό τοίχο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι ορατή καμία διαφορά ανάμεσα στο χθες και το σήμερα. Επιπλέον εκτελούμε λιθόκτιστες κατασκευές σε οποιοδήποτε σχέδιο και στιλ επιλεχθεί, εφαρμόζουμε ειδικές μεθόδους και υλικά όπως κουρασάνι, πορσελάνες κ.α. σε κτισίματα, αρμολογήσεις και επιχρίσματα, ενώ διαθέτουμε και υλικά παλαιάς κοπής.

Εν κατακλείδι θα λέγαμε ότι η πέτρα είναι ένα τελικά εύπλαστο υλικό που στα κατάλληλα χέρια μεταμορφώνεται, δημιουργώντας κυριολεκτικά αριστουργήματα.